Ananasová bábovka

14. května 2007 v 14:39 |  Recepty-dezerty
Ingredience: 100 g krystalového cukru, špetka soli, 3 vejce, 200 ml rostlinného oleje, 1 balíček vanilkového cukru, 1 ananasový kompot, 500 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva
Postup přípravy: Otevřeme anasový kompot a ovoce procedíme. Šťávu z kompotu odměříme a pokud jí je méně než 200 ml, doplníme vodou. Vlijeme do pekárničky, přidáme sůl, cukr, vanilkový cukr, olej, vejce, pak polohrubou mouku a nakonec prášek do pečiva. Zapneme program DORT (pekárna ETA). Při zaznění zvukového signálu vložíme do těsta okapaný ananas. Necháme program doběhnout. Na konci pečení zabodneme do těsta špejli, pokud je suchá, můžeme pečení ukončit. Je ale možné, že bude nutné ještě chvilku péct na program PEČENÍ. V tom případě si nastavíme na minutkách požadovanou dobu pečení, abychom bábovku nespálili.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Áďa pavlišová Áďa pavlišová | E-mail | 30. dubna 2008 v 14:12 | Reagovat

ahoj máš tu skvělí recepty! akorát bych tam přidala dobu přípravy.....ale jinak je to tu super!

2 _derirotka_ _derirotka_ | 17. června 2008 v 16:23 | Reagovat

a třeba fotku nebo obrázek..jak to vypadá!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama