Bageta s bylinkovým máslem

5. května 2007 v 20:45 |  Recepty-chuťovky
1 bageta
130 g másla
hrst jemně usekaných bylinek (petrželka, libeček, tymián, saturejka)
sůl na dochucení
Změklé máslo utřeme se zbylými surovinami v misce. Bagetu asi ve dvoucentimetrových odstupec hluboko nařízneme, ovšem nedokrojíme. Do zářezů vetřeme bylinkové máslo tak, aby byly obě strany zcela rovnoměrně pokryté. Bagetu pevně zabalíme do alobalu a dáme ji alespoň na 1/2 hodiny do chladu, aby máslo ztuhlo. Potom ji položíme na plech nebo mřížku grilu a 15 - 20 minut pečeme. Před podáváním opatrně otevřeme alobal. Hosté si podle zářezů dokrojí nebo odlomí každý svůj kousek.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama