Bílý sýrový chléb

14. května 2007 v 14:47 |  Recepty-domácí pekárna
Ingredience: 100 ml mléka, 100 ml vody, 1 vejce, 30 g másla, 1 lžička cukru, 2 lžičky soli, 125 g sýru cottage, 500 g pšeničné mouky hladké polosvětlé, 1 lžička sušeného droždí
Postup přípravy: Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost - malý bochník, barva kůrky střední. Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce vychladnout. Výsledek - chleba nadýchaný s kůrkou křupavou jak francouzská bageta.(Lze použít i program Základní. Mouku polosvětlou je možné zaměnit za světlou).
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Pavluška Pavluška | E-mail | 7. února 2008 v 13:15 | Reagovat

Nebo zkus tento Dana

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama