Broskve s kuřecí majonézou

5. května 2007 v 20:46 |  Recepty-chuťovky
Kompotované broskve
vařené nebo pečené kuřecí maso
ananas
majonéza
sůl, mletý bílý pepř
citronová šťáva
petrželka, hroznové víno
Broskve a trochu ananasu necháme na sítku dobře vykapat. Mezitím si nakrájíme na malé kousky kuřecí maso, přidáme překrájený ananas a spojíme trochou majonézy. Podle chuti osolíme, opepříme, okyselíme citronovou šťávou, případně můžeme přisladit. Do okapaných půlek broskví plníme připravenou kuřecí majonézu a ozdobíme kousky hroznového vína a snítkou petržele.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Markéta Markéta | E-mail | 6. listopadu 2007 v 9:25 | Reagovat

recept

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama