Česká káva

5. května 2007 v 20:57 |  Recepty-káva
1 lžička jemně mleté kávy
Mletou kávu v šálku přelijeme vroucí vodou a podáváme. Co dodat ? "Český turek" - odborníky nazývána káva "barbarská"
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ales Ales | E-mail | 22. března 2009 v 19:09 | Reagovat

1 lzicka je malo,a prelit nekolikrat/nalevat po troskach/.Piju barbarskou,ale musi byt dobra.Spravne by jeste mela projit varem,nejlepe v dzezve,coz uz asi nekoupite.

2 MJ MJ | 14. května 2010 v 13:57 | Reagovat

Tady je řeč o "českém turku", tak jaká džezva?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama