Cibulačka

5. května 2007 v 8:07 |  Recepty-polévky
250 g hovězího žebra
mrkev, kousek celeru
4 větší cibule
1 stroužek česneku
1 vejce
2 rohlíky z předešlého dne
100 g eidamu
sůl, pepř, 1 lžička polévkového koření
petrželka
Z masa a zeleniny uvaříme vývar, scedíme a zavaříme do něj nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a vložíme nakrájené uvařené maso i zeleninu. Vlijeme rozšlehané vejce, dochutíme kořením a osolíme.
Na talíř si připravíme opečené plátky rohlíků, na ně nalijeme polévku a posypeme strouhaným sýrem a petrželkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Honza Di-gusta Honza Di-gusta | E-mail | 12. září 2007 v 11:30 | Reagovat

Je to na :.......................................................Dobre,Sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyky

2 Honza Di-gusta Honza Di-gusta | E-mail | 12. září 2007 v 11:30 | Reagovat

lamy

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama