Houbová-smetanová

5. května 2007 v 8:21 |  Recepty-omáčky
200 g čerstvých hub
1 cibule
trochu citronové šťávy
80 g másla
40 g hladké mouky
3/8 l vývaru nebo vody
sůl
1/4 l kyselé smetany
petrželka
Očištěné houby nakrájíme na plátky, pokapeme citrónovou šťávou a dusíme na polovině másla s jemně usekanou cibulí. Z druhé poloviny másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem a 20 minut povaříme. Přidáme sůl, houby, smetanu a nakonec sekanou petrželku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama