Rajská

5. května 2007 v 8:28 |  Recepty-omáčky
40 g másla
40 g hladké mouky
1/2 l vývaru
250 g rajčat
3 pepře, 2 zrnka nového koření,1/2 bobkového listu
sůl, 50 g cukru 1 citrón
30 g cibule
Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zředíme vývarem a povaříme as i 20 minut. Potom přidáme pokrájená rajčata, koření, sůl, nakrájenou cibuli a rozvaříme je. Prolisujeme cedníkem a omáčku dochutíme cukrem. Můžeme přidat pár kapek citrónové šťávy nebo octa.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama