Ředkvičkové máslo

6. května 2007 v 8:24 |  Recepty-pomazánky
2 svazečky ředkviček
150 g změklého másla
150 g žervé nebo lučiny
sůl, pepř na ochucení
Ředkvičky důkladně omyjeme a očistíme. Několik ředkviček si dáme stranou na ozdobu. Zbytek ředkviček najemno nastrouháme, lehce posolíme a necháme 1/4 hodiny stát. Pustí hodně vody. Změklé máslo utřeme se solí, pepřem a žervé dohladka tak, aby ve hmotě nezůstaly máslové hrudky. Slijeme z ředkviček vodu a vmícháme je do směsi. Mažeme na pečivo a zdobíme kolečky zbylých ředkviček.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama