Smažená jablka ve vinném těstíčku

3. května 2007 v 16:39 |  Recepty-dezerty
4 jablka
2 vejce
20g hladké mouky
1 dl bílého vína,
špeka soli, skořicový cukr
olej na smažení
Z jablek vykrojíme jádřinec a teprve potom je oloupeme, aby se nerozpadla. Z mouky vína a vajíček umícháme těstíčko. Na plátky nakrájená jablka v těstíčku obalujeme a smažíme na rozpáleném oleji. Ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru. Můžeme zdobit šlehačkou polévanou čokoládovou polevou a nebo jen s cukrem a se skořicí.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama