Švýcarská sýrová polévka

5. května 2007 v 8:14 |  Recepty-polévky
3 trojúhelníčky taveného sýra
30 g másla
1 jablko
50 g hladké mouky
1/4 l mléka
1 l masitého vývaru
1/2 lžičky kmínu, sůl
2 žloutky
petrželka
Sýr a máslo rozpustíme a smícháme s nastrouhaným jablkem a moukou. Přidáme mléko, vývar, kmín a sůl, našleháme a dobře povaříme. Nakonec vmícháme rozšlehané žloutky a už jen prohřejeme a nevaříme. Před podáváním posypeme sekanou petrželkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama