Zelí z kedluben

5. května 2007 v 13:13 |  Recepty-přílohy
1 kg kedluben
2 středně velké červené cibule
50 g másla
1 lžička drceného kmínu
4 - 5 lžic octa (bílého vinného)
4 lžíce krupicového cukru
Kedlubny oloupeme a nastrouháme na silnější nudličky. Cibuli nakrájíme na proužky. V kastrolu rozehřejeme máslo, na něm zpěníme cibuli, přidáme kedlubny a zastříkneme octem. Trochu podlijeme vodou, osolíme, přidáme kmín, přikryjeme poklicí a na mírném ohni dusíme doměkka. Občas promícháme nebo podle potřeby podlijeme. Měkké zelí ještě dochutíme cukrem a octem podle chuti.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 coach outlet coach outlet | E-mail | Web | 1. března 2011 v 9:41 | Reagovat

I was looking for some other content but found it and it was my pleasure reading this post. I really enjoy. This is so funny!!! Thanks so much for posting this information!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama