Zelný salát

5. května 2007 v 19:46 |  Recepty-saláty
1/4 kg zelí
1 citron
špetka cukru
1/2 cibule
sůl
100g majonézy
Očištěnou hlávku zelí velmi jemně nakrájíme, smícháme s citronovou šťávou, špetkou cukru, solí a s trouhanou cibulí. Majonézu ochutíme solí, cukrem a citronem, vmícháme do salátu a dáme dobře vychladit.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Helena Helena | 5. prosince 2007 v 15:42 | Reagovat

nejlepší je tradiční zelový salát.

nakrouhané červené zelí spaříme vařící vodou a necháme krátce povařit (3-5.min.) scedíme,necháme vychladnout.

Na oleji spěníme cibulku a vlijeme do zelí.Popepříme a zalijeme zálivkou jako na hlávkový salát (cukr,ocet,voda)

Výborná příloha ke všem masitým jídlům !

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama